EVENEMANG


KASTLÖSA JULMARKNAD 25-26/11

juläpplen

Som en bland många lokala hantverkare kommer Mirabellgården att finnas i Kastlösa skola lördag-söndag 25 och 26 november mellan kl 11 och 16. Här dukar vi upp våra marmelader, tre sorters vinäger, vår egna äppelmust och en del annat ätbart. Våra brickbord med fina och praktiska underreden i trä har vi förstås också tagit med + lite blandat handgjort pynt som passar i juletider. Varmt välkomna!

ADVENT PÅ MIRABELLGÅRDEN 10/12

Filosoferar över julen

Nu har vi bytt ut sommarblommorna mot granris, kottar och ljus. Söndag den 10:e december mellan 12 och 17 bjuder vi på varm äppelglögg (vår egen förstås) och hembakad pepparkaka. Butiken är öppen. Kanske hittar du finaste julklappen här? Välkommen!

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

2017 – tidigare arrangemang

PÅSK 13-17/4

Vi rivstartar säsongen med att ha öppet i butiken under alla påskdagar, från skärtorsdag till och med annandag påsk. Välfyllda butikshyllor med mycket nytt. Fikamöjlighet

TERRACOTTAKRUKANS DAG 21/4

En av alla dessa konstiga ”dagar” är terracottakrukans dag. Vi tycker förstås att dagen är värd att fira och har flera fina erbjudanden i butiken.

ÖLAND SPIRAR 12-14 maj

Det här är verkligen dagar då allt spirar på ön, både i våra trädgårdar och i naturen. Vädret kan det förstås vara både si och så med (vi befinner oss ju i Sverige), men växtkraften är det inget fel på. Mirabellgården bjuder som vanligt in till Öppen trädgård, Växt/plantförsäljning, Trädgårdscafé (det finns mysiga sittplatser inomhus också) och en välfylld Butik.

ÖPPEN TRÄDGÅRD söndag 2/7,  10-16

I samarbete med SÖT, Södra Ölands Trädgårdsvänner.

SLÖJDDAG 12/7 – BLOMMOR AV PLÅT

Blommor på annat sätt. Vi tillverkar roliga, vackra, hållbara, fantasifulla blommor av plåt under ledning av Lotta Bengtson, utbildad hemslöjdskonsulent. Mer info här.

SLÖJDDAG 19/7 – SASHIKO

Från lump och trasor till konsthantverk. Lär dig laga dina kläder med den japanska broderitekniken Sashiko. Det är hur enkelt som helst och kan bli hur vackert som helst! Mer info här.

ÖLANDS SKÖRDEFEST 29/9-1/10

En av Sveriges äldsta, största och mest välbesökta skördefester. Mirabellgården har förstås öppet. Planeringen för Konst- och Kulturnatten den 30/9 pågår.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *